• Nedavno
Kutija za pohranu arhivskih Tomova. Bez kiselina, kartonska kutija s metalnim rubovima, preklopni poklopac. 16 inča 20 inča 1,75 inča.

Kutija za pohranu arhivskih Tomova. Bez kiselina, kartonska kutija s metalnim rubovima, preklopni poklopac. 16 inča 20 inča 1,75 inča.

HRK 1.00

Količina robe
Dostupno

Apple je vodeći dobavljač mat ploča i okvira za slike sa širokim rasponom po Vašem izboru. Kvalitetni proizvodi uz izvrsnu uslugu razlog su zašto svi, od umjetnika do proizvođača okvira po mjeri do fotografa, već više od desetljeća povjeravaju svoj rad našim proizvodima. Prilagodite svoj rad i ukrasite svoj dom!. Visoka kvaliteta : arhivska građa stvorena i proizvedena u SAD-u ;- Vodeća i pouzdana marka arhivskih i visokokvalitetnih proizvoda za umjetnost, fotografiju i uokvirivanje. Savršeno rješenje za trajnost : izvrsno za sve vaše blagdanske, rođendanske i rođendanske čestitke. Ova kutija za pohranu održat će vaše stvari u vrhunskom stanju. Povećava trajnost vaših kartica zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima koji se koriste za izradu ove kutije. Čvrsta konstrukcija školjke : izrađena je s metalnim rubovima na uglovima, što joj daje veću izdržljivost i čvrstoću. Poklopac se ne može ukloniti, jer je izrađen u obliku školjke. To vam omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje. Opcije za vaše potrebe : ove kutije za pohranu dolaze u različitim veličinama i bojama. Bez obzira što odabrali, možete očekivati istu visoku kvalitetu arhiviranja. Utor za palac na prednjoj strani gornje polovice kutije olakšava pristup papirnatom materijalu.

Karakteristike ponude

Slične ponude