• Nedavno
Neklizavni tuš stolica klupa od bambusa, stola od stola od stola od stola, mijenjanje stolice za cipele, multifunkcionalna drvena stolica,

Neklizavni tuš stolica klupa od bambusa, stola od stola od stola od stola, mijenjanje stolice za cipele, multifunkcionalna drvena stolica,

HRK 119.60

Količina robe
Dostupno

1. Snažna i izdržljiva : visokokvalitetna čvrsto drvo i stabilna struktura učinili su ovu stolicu jakim, s glatkim rubovima, nećete se pokupiti u stopalu. 2. Stabilna i sigurna : dizajnirana i testirana kako bi sigurno podržala do 200 kilograma, idealno za starije, bake i djedove, onesposobljene ili osobe sa smanjenom mobilnošću. 3. Neklipni jastučić : Ne klizanje stopala na dnu stolice učinkovito štite svoj pod od ogrebotina i slučajno odbacivanje, svaki je komad pažljivo brušen glatko i obložen netoksičnim premazom koji sprečava ogrebotine i tragove. 4. Udobno sjedalo : Lagano zakrivljena površina sjedenja i jaz između letvica poboljšava iskustvo sjedenja, učinkovito iscrpljujući na taj način smanjujući rizik od klizanja. 5. Multifunkcionalna stolica : Multifunkcionalna stolica može se koristiti ne samo kao stolica s bambusom, već i kao stalak za skladištenje, stolica koja mijenja cipelu, bočna stolica na krevetu ili mali stol za biljku. Može se slobodno koristiti prema vašim potrebama. 1. Snažna i izdržljiva : visokokvalitetna čvrsto drvo i stabilna struktura učinili su ovu stolicu jakim, s glatkim rubovima, nećete se pokupiti u stopalu. 2. Stabilna i sigurna : dizajnirana i testirana kako bi sigurno podržala do 200 kilograma, idealno za starije, bake i djedove, onesposobljene ili osobe sa smanjenom mobilnošću. 3. Neklipni jastučić : Ne klizanje stopala na dnu stolice učinkovito štite svoj pod od ogrebotina i slučajno odbacivanje, svaki je komad pažljivo brušen glatko i obložen netoksičnim premazom koji sprečava ogrebotine i tragove. 4. Udobno sjedalo : Lagano zakrivljena površina sjedenja i jaz između letvica poboljšava iskustvo sjedenja, učinkovito iscrpljujući na taj način smanjujući rizik od klizanja. 5. Multifunkcionalna stolica : Multifunkcionalna stolica može se koristiti ne samo kao stolica s bambusom, već i kao stalak za skladištenje, stolica koja mijenja cipelu, bočna stolica na krevetu ili mali stol za biljku. Može se slobodno koristiti prema vašim potrebama. Kad trebate stajati na njemu i dosegnuti visoko mjesto, držite obje noge na sredini stolice kako bi se stolica mogla uravnotežiti. Kad vaše dijete stoji na njemu, pratite dijete kako bi se spriječilo da dijete padne. Specifikacija : Dimenzije : 40*30*40 cm Kapaciteta : 200 lbsmaterial : bambus + vodootporni brtvitelj : prirodni bambus, bez mrlja za starije, bake i djedove, onemogućene ili ljudi sa smanjenom pokretljivošću. Ova stolica od bambusa izvrsna je za višenamjenske uporabe, tj. Kuhinja, kupaonice, blagovaonice, ureda, vrta, kampiranja, ribolova i još mnogo toga : 1. Prodajte kupaonicu, drugi proizvodi su pucanja rekvizita2. Proizvod je pravi proizvod, ali zbog razlike u svjetlu, opremi, kutu gledanja i rezoluciji računala, predmeti i fotografije mogu biti različiti.3. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte! Želim vam sretan život!.

Karakteristike ponude

Dimensions:
40*30*40 cm
Weight Capacity:
200 lbs
Material:
bamboo + waterproof sealant
Color:
natural bamboo, no stain
Ideal for the elderly, grandparents, disabled or people with reduced mobility.:
This bamboo stool is great for multipurpose uses i.e. kitchen, bathroom, dining room, office, garden, camping, fishing and more.:
Note:
1. sell Bathroom Stool, other products are shooting props:
2. The product is a real product, but due to the difference in light, equipment, viewing angle and computer resolution, the objects and photos may be different.:
3. If you have any questions, please feel free to contact us! wish you a happy life! :

Slične ponude