• Nedavno
Muška košulja s dugim rukavima

Muška košulja s dugim rukavima

HRK 87.18

Količina robe
Dostupno

100% najlon. Uvezeno. Zatvaranje gumba. Strojno pranje. Prožimajuća sjena : budite sigurni i zaštićeni. Br-br blokira br I br zrake, pomažući u sprečavanju opeklina od sunca i dugotrajnih oštećenja kože. Dizajn uskog tkanja s UV upijajućim nitima blokira cijeli spektar štetnih ultraljubičastih zraka. Ugrađena zaštita od sunca : Muška košulja s dugim rukavima u obliku rukava štiti od sunčevih zraka zahvaljujući ugrađenom materijalu od 50. To je prozračna tkanina koja brzo upija vlagu i odvodi vlagu, održavajući Vas hladnima i suhima. Napravljeno za ribolov : Četiri džepa za muhe na čičak i omča za držač štapa na lijevoj strani prsa zadovoljit će potrebe pronicljivog ribolovca. Obavezna košulja dugih rukava koja će postati dio vaše ribolovne opreme. Trajnost : pažnja na detalje je ono što našu odjeću izdvaja od ostalih. Koristimo samo najkvalitetnije materijale, vještu izradu i izdržljive šavove. To je košulja bez muke koja će vas oduševiti tijekom sljedećih sezona. Podesivi detalji : zatvaranje gumba na prednjoj strani, manšete na kopčanje, zasukani rukavi s držačima jezika i ventilirana leđa daju ovoj košulji za ribolov podesivu i prozračnu udobnost. Svježa verzija naše majice za ribolov na Bahamima s otiskom Buck-a pruža korisne karakteristike za ribolov, jednako je važna kao i vaš sretni mamac ili vaše strogo tajno mjesto na jezeru. Napravljen od mješavine najlona, sadrži četiri džepa za muhe s kopčom za kuku i omču na prsima, držač alata i petlju za pomoćne poslove te petlju držača štapa koja oslobađa vaše ruke za rukovanje linijama i mamcima. Muška košulja dugih rukava A. M. lagana je i izdržljiva, ovo je labava Ribarska košulja izrađena od tiskanog najlona koja se brzo suši. Ugrađena UV zaštita štiti leđa od sunca. Dizajniran za ugodno, opušteno pristajanje, pamučni komad srednje težine izrađen je u kariranom uzorku obojenom pređom i sadrži moderne uzorke. Odbijeni ovratnik. Daska s gumbima. Ventilirana leđa. Dugi rukavi s valjanim krajevima i podesivim manšetama. Optimizirana za ribolov, Četiri džepa na prsima na čičak idealna su za mamce i drugu ribolovnu opremu. Ravni jaram straga s naborom u obliku kutije i rubom u obliku ruba košulje. 

 U ponudi je ova muška košulja dugih rukava u raznim modelima i veličinama. Opušteno pristajanje. Da biste bili sigurni da je veličina koju odaberete ispravna, upotrijebite našu tablicu veličina i sljedeće upute za mjerenje : za rukave počnite od sredine stražnjeg dijela vrata i izmjerite preko ramena i dolje do rukava. Ako dobijete Nepotpun broj, zaokružite ga na sljedeći parni broj. Za prsa izmjerite u najpotpunijem dijelu prsnog koša, ispod pazuha i iznad lopatica, držeći mjernu traku ravnom. 

Uvezeni materijal izrađen od 53% najlona, 47% najlona. Strojno pranje s gumbom. Već više od 80 godina, alibi proizvodi sportsku odjeću za ljude koji uživaju u surovoj klimi na pacifičkom sjeverozapadu i daleko šire. Sa sjedištem u Portlandu, Oregon, i dalje proizvodimo kvalitetnu odjeću, obuću i dodatke kako bismo vas održali toplim, suhim, hladnim i zaštićenim bez obzira na sve. Inovativna oprema s nepoštenim duhom, kvalitetom i duhom obiteljskog poslovanja ono je što nas razlikuje. Hrabro se suočite s teškim uvjetima. Bilo da je riječ o neprestanoj kiši u dolinama, neprestanom vjetru koji puše iz klisure ili hladnom planinskom snijegu.. obratite pažnju na našu naprednu tehnologiju u vašoj odjeći kako bi vam bilo ugodno, toplo, suho i zaštićeno. Bez obzira na sve. Kad vas produžene aktivnosti drže podalje od sunca, pokrili smo vas – doslovno. Potražite odjeću koja koristi našu naprednu tehnologiju dizajniranu da vas zaštiti od štetnih sunčevih zraka, a istovremeno vas održava suhima, hladnima i ugodnima. Naš logotip robne marke A. M. vaša je potvrda naše pažnje prema detaljima. To je ono što našu odjeću razlikuje od ostalih. Koristimo samo najkvalitetnije materijale, vještu izradu i izdržljive šavove. Ovo je sportska odjeća koja će vam se svidjeti tijekom sljedećih sezona.

Karakteristike ponude

Slične ponude