• Nedavno
Damask matrica - Iranski uzorak prozora u Isfahan ali kapu najbolje vinilne velike šablone za slikanje na drvu, platnu, zidu itd.

Damask matrica - Iranski uzorak prozora u Isfahan ali kapu najbolje vinilne velike šablone za slikanje na drvu, platnu, zidu itd.

HRK 2.67

Količina robe
Dostupno

Izuzetno debela šablona izložbene klase : ovo je naš najtrajniji i najotporniji materijal. Napravljen je imajući na umu kupce muzejskih predmeta kojima je potrebna trajnost matrice. Ima bogatu bijelu boju i izvrstan je za višekratnu upotrebu. Svestranost izrade : ove šablone dobro se slažu s namještajem, zidovima, tkaninama, drvom i još mnogo toga. Vaš će proizvod imati upute za različite primjene i uporabu boje. Više opcija veličine : kako bi odgovarale vašem projektu, naše šablone nude se u širokom rasponu veličina. Dimenzije koje vidite za sve proizvode u izborniku mjere samo površinu uzorka. To ne uključuje razmake na marginama. Podrška za umjetnost i obrt : kupnjom komada iz bucket-a moći ćete biti dio zanatskog kruga u kojem ljudi dijele svoje projekte i ideje. Naš tim također nudi izvrsnu podršku odgovaranjem na pitanja o Vašem projektu umjetnosti i obrta. Zaista volimo sudjelovati u projektima kupaca i vidjeti slike onoga što stvarate!. Jednostavan za korištenje : ove šablone mogu koristiti i djeca i odrasli. Obično možete koristiti i bilo koju vrstu boje. Idealna aktivnost : možete uživati u tišini dok sami stvarate umjetnost ili radite nešto s prijateljima i obitelji. Ovo je savršena aktivnost za uzimanje vremena i stvaranje umjetničkih djela koja možete nazvati svojim. Jamstvo 100% zadovoljstva od kupaca : podržavamo naše proizvode i dajemo 100% jamstvo "bez pitanja". Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni kupnjom, vratite je za puni povrat novca! Kupite od pouzdane američke marke, nacrtajte me lijepo na šabloni. Ove šablone možete koristiti na zidovima, podovima, tkanini, drvu i drugim površinama. Dolazi u dva različita materijala : standardnoj plavoj plastici za šablone i teškoj prozirnoj plastici muzejske kvalitete. Oba materijala se mogu reciklirati, iako deblji materijal ima mnogo duži vijek trajanja. Ovaj dizajn može se izraditi po mjeri, ako želite, uz dodatnu naknadu. Samo nam pošaljite poruku kako bismo prilagodili veličinu prema potrebama vašeg projekta!.

Karakteristike ponude

Slične ponude