• Nedavno
Guangming - najlonske četke za boje, 12 komada umjetnika akrilne četke s skokovima za nošenje, drvene ručke ulja akvarel četkice za

Guangming - najlonske četke za boje, 12 komada umjetnika akrilne četke s skokovima za nošenje, drvene ručke ulja akvarel četkice za

HRK 85.10

Količina robe
Dostupno

Jednostavan za pohranu - ovaj set četkica za boju uključuje skočni kolač za nošenje, moći ćete ga ponijeti sa sobom u pokret. I upotrijebiti ga kao stajalište za svoje četkice za umjetničke boje. Izdržljiva struktura - Nema labavih dlaka ovih četkica, četkice za boju ručno su rađene pažljivo, osigurajte da se čekinje ne ostanu za pokvarenim radom. SET ARTION BRSH SET s dugim ručkama - vrlo udobne ergonomske ručke za kreativni proces. Najbolje četke za boje umjetnika za akril, akvarel, gouache, ulje. 12 različitih veličina - ovaj set četkica uključuje 12 četkica za boje, one su obloge, ravne i okrugle.12 Boje četkice veličine s različitim oblicima čine boju miješanja lakšim. Jednostavno za čišćenje - Nakon što završite svoj rad, lako ih možete jednostavno staviti u sudoper i oprati kad god želite. Objavite i zadržite njihovu oprugu nakon čišćenja. Držite ove četkice u ruci, izuzetno su udobne u ruci, pružajući optimalnu kontrolu i prianjanje. Savršeno za sve uzraste, uključujući djecu.◤ Osnovne informacije ◢Name : Art najlon Gouache Brushmaterial : Wood+najlon+aluminijska cijevi za cijev : 15*48cmllength : 29.5-32.5cm◤ 12 različitih veličina ◢ecking set sadrže okrugli, kutni i ravni oblici Sa super oštrim savjetima koji savršeno nadopunjuju bilo koju paletu. ◤ Najbolje kvalitete ◢ Naure Neponobrane čekinje s najkvalitetnijim kvalitetama sigurno su pričvršćene s dvostrukim prekrivenim aluminijskim ferrulama kako bi se osiguralo da ostanu čvrsto u četkici, a ne na vašoj umjetnosti! Ručke su izrađene od najfinijeg drva i završene mat-ovlakom zbog kojih je takva takva Oduševljenje za slikanje.◤ Četkice za više upotrebe ◢ Naših četkica savršene su za mnoge upotrebe, uključujući : akvarel, ulje, akrilno slikanje, nokat, slikanje tijela i lica, minijaturu, gouache, kožu, gesso, model, keramiku, umjetnost i zanatsku umjetnost slikanje.◤ Savjeti ◢De do razlika u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može se malo razlikovati od slika. ◤ Paket uključuje ◢12 PCS x Paintbrushes.

Karakteristike ponude

15*48CM:
Length:
29.5-32.5cm
◤ 12 DIFFERENT SIZES ◢:
Each set contains round, angular, filbert and flat shapes with super sharp tips that perfectly complement any palette. :
◤ BEST QUALITY ◢:
Our non-shedding finest quality bristles are securely attached with double crimped aluminum ferrules to ensure they stay firmly in the brush and not on your art!:
Handles are made from the finest wood and finished with a matt coating which make them such a delight to paint with.:
◤ MULTI USE BRUSHES ◢:
Our brushes are perfect for many uses including:
watercolor, oil, acrylic painting, nail, body and face painting, miniature, gouache, leather, gesso, model, ceramic, arts and craft art painting.
◤ Tips ◢:
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
◤ Package Include ◢:
12 pcs X paintbrushes :

Slične ponude