• Nedavno
ygqzm 2 slojeva za odvod za odvod jela za jelo štapića za sušenje stalka za sušenje polica ploča jela čaša za jelo za jelo.

ygqzm 2 slojeva za odvod za odvod jela za jelo štapića za sušenje stalka za sušenje polica ploča jela čaša za jelo za jelo.

HRK 1.00

Količina robe
Dostupno

1. Dizajn u obliku slova S i šik. 2. Električna ploča, poseban površinski obrada, poliranje sjaja i glatka površina. 3. Dobra izdržljivost za održavanje zdjela, žlica, štapića i jela. 4. Dizajniran u dvostruke slojeve za jasnu organizaciju. 5. Uštedite prostor da svoj prostor učinite urednijim. 1. Dizajn u obliku slova S i šik. 2. Električna ploča, poseban površinski obrada, poliranje sjaja i glatka površina. 3. Dobra izdržljivost za održavanje zdjela, žlica, štapića i jela. 4. Dizajniran u dvostruke slojeve za jasnu organizaciju. 5. Uštedite prostor da svoj prostor učinite urednijim. 1. Dizajn u obliku slova S i šik.2. Električna ploča, poseban površinski tretman, poliranje sjaja i glatka površina.3. Dobra izdržljivost za održavanje zdjela, žlica, štapića i jela dobro.4. Dizajniran u dvostruke slojeve za jasnu organizaciju.5. Uštedite prostor da svoj prostor učinite urednijim.6. Obavezno za svako kućanstvo.Specifikacije : 1. Materijal : Metal2. Boja : crna3. Broj slojeva : 2-sloj4. Težina : 34,99oz / 992 G5. Dimenzije : (15,74 x 14.57 x 9.84) " / (40 x 37 x 25) cm (l x w x h) Paket uključuje : 1 x 2-sloj jela za odvodne sile : Zbog različitih zaslona i efekata rasvjete, stvarna boja može biti Neznatno se razlikuju od zamišljenog do ručnog mjerenja, molimo vas da dopustite odstupanje od 1-3 cm.Dish-a za kuhinjski pult.

Karakteristike ponude

Slične ponude